Fikret Orman Önemli Açıklamalar Yaptı

Beşiktaş Kulübü'nün Başkanı  görevinde bulunan Fikret Orman, siyah beyazlı takım içerisinde henüz istenen düzeyde bir form tutturmayı başaramayan Aboubakar ile alakalı çok çarpıcı bazı açıklamalar yaptı.

03 Ekim 2016 Pazartesi 16:55
Fikret Orman Önemli Açıklamalar Yaptı

Beşiktaş Kulübünün Başkanı görevindeki Fikret Orman, Divan Kurulu seçimlerinin iptal edilmiş olması ve bu konudaki bazı söylentilerle alakalı olarak; ''Beşiktaş Kulübü içerisinde paralel yapılanmaya asla izin vermem.'' ifadelerine yer verdi.

Fikret Orman Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneği'ndeydi

Arnavutköy Beşiktaşlılar Derneğinin açılışına giden Orman, geçtiğimiz mayıs ayında yapılan ve  de Yalçın Karadeniz'in tekrardan başkan olduğu seçiminin mahkeme kararı ile iptal edilmesinin hatırlatılarak, ''Karadeniz'in borçlar ile alakalı yaptığı çalışmalardan ötürü Beşiktaş yönetiminin karara destek vermiş olduğu konuşuluyor. Bu konuda siz ne düşünmektesiniz?'' şeklinde sorulması üstüne, 'Durumu yönetim kurulu ile detaylı olarak istişare edeceğiz. Beşiktaş Kulübü'nün yönetme yetkisi almış bulunan tek kurumu yönetim kuruludur. Divan Kurulu da bir istişare kuruludur ve 3 ay ara ile toplanarak yönetime tavsiyelerini açıklar. Beşiktaş'ta paralel bir yapılanmaya hiç bir şekilde müsaade etmem. Burası bir parlamento da değil. Burada Beşiktaş Kulübü'nü yönetmek için mücadele etmekteyiz. Beşiktaş Kulübü'nde iktidar olmayı isteyen var ise genel kurula gider  ve aday olduğunu açıklar, programını belirtir.'' ifadeleri ile konuştu.

Kendini Kanıtlamış Özel Bir Oyuncu

Bu sezon  içerisinde kadroya katılmış olan ve de henüz golle tanışamayan Vincent Aboubakar ile alakalı olarak da konuşma yapan Orman, Kamerun asıllı forvet oyuncusunu sözleşmesini uzatma sebebi ile aldıklarını açıkladı.

Son Güncelleme: 04.10.2016 20:42
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.