Levent Nazifoğlu'ndan Çok Çarpıcı Açıklamalar
Galatasaray Sportif Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Üyesi görevinde bulunan Levent Nazifoğlu, gerçekleşmemiş olan Lassana Diarra ve de Jason Denayer transferlerinin hakkında çok çarpıcı  bazı açıklamalarda bulundu.

Jason Denayer Gözyaşlarını Tutamadı

Beyaz TV'ye konuşma gerçekleştiren Nazifoğlu, en fazla istedikleri futbolcuların ilk sırasında gelen Jason Denayer'i İstanbul'a getirmek amacı ile son dakikaya kadar beklemiş olduklarını, fakat Manchester City Teknik Direktörü görevindeki Pep Guardiola'nın izin vermemesi sebebi ile transferin gerçekleşmediğini söyledi. Levent Nazifoğlu ise, transferin gerçekleşmemesi üstüne Denayer'in ağlamış olduğunu da açıkladı.

İstekleri Çok Garipti

Lassana Diarra ile yapmış oldukları görüşmelerin içeriğini de belirten Nazifoğlu, Fransız asıllı futbolcunun 'fazlası ile garip' istekleri sebebi ile transferden vazgeçtiklerini  açıkladı. Levent Nazifoğlu, şu ifadelere yer verdi; ''Diarra'nın transferi ile ilgili Lokomotiv Moskova ile anlaşma yapmıştık. Diarra'nın aslında bir ceza yeme ihtimali bulunuyor. Cezayı ödemez ise lisansının iptal edilmesi söz konusu. Biz ise kendisine aylık aylık ödeme yapmayı istedik. Çünkü oyuncu, FIFA'dan  bir ceza yer ise kendimizi garanti altına almayı istedik. Kulübümüz  bu konuda mağdur olmasın istedik. Bunu da kabul etmediler. Bizim 'olmaz ise olmaz' demiş olduğumuz şartımız buydu. Bir de fazlası ile garip isteklerde bulundu. Öteki futbolculara vermediğimiz pek çok şeyi ona verdiğimiz zaman farklı bir alınganlık yaratacaktı. ''Ben 30 bin Euro tutarında bir ev istiyorum'' demekteydi. 2 adette 150 bin Euro daha aşağı olmayacak araba istedi. Kendisini  de biz istemedik. Bunları hiç bir şekilde pazarlık konusu bile yapmamıştık. Biz bunları istedikten sonra cevap bile vermedik zaten.''

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.